boli sme tak dokonale
opití
jeden druhým
jeden v druhom
vtedy ešte
to boli časy
.
.
vtedy ešte
držal si mi ruku
a rozprával
a prial
vtedy ešte
to boli časy
keď si rozprával aký si exot
boli časy keď si prial fajné sny
.
boli sme
tak dokonalo
opití vášňou
boli časy
keď sme
boli
/to bolí/