Skrz klíčovou dírkou
Anotace: Za zavřenými dveřmi...
Jen proužek denního světla
projde úzkou klíčovou dírkou
za dveřmi láska jim kvetla
šéf dovádí s paní inženýrkou
To co mělo zůstat skryté
vyšlo na zemský povrch
Ozývali se zvuky hlasité
a oba jdou s kůží na trh
Jen štíhlá postava stínu
klíčkou dírkou protáhne se
když chlap chytne slinu
a svědomí v něm hne se
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Donne, jenommarie, praetorian
Komentáře (6)
Komentujících (4)