.
.
-
Jsme tady a tam
kutálíme se mezi domy
mezi sebou
-kdosi naklání stůl pro vlastní zábavu
a když už už z něj padáme
nakloní jej zpět
.
občas se kutálíme spolu
občas od sebe
občas se srazíme:
je to tak snadné
-tak krásné
když pozorujeme nebe
co bylo i před lety
úplně stejné
.