Keď žena miluje, miluje teba
hľadí na svet s iným pohľadom keď si váži len seba
tak ver, a všímaj si viac než je treba
všímaj si maličkosti
lebo každá maličkosť sa do celku vstrebá.
Keď žena miluje,
správaj sa tak nech to neskôr neľutuje
iskra v očiach len zľahka poletuje
odfúkne ju rýchlo keď sa na dôvere nebuduje,
vzťah, v ktorom dve srdcia pre seba spievajú
je nádherné, je nádherné
keď sa dvaja milujú...
úryvok zo zbierky "Bez sĺz by duša nemala dúhu"
Krásná...pokud je láska vzájemná, doplňují jeden druhého.Kráčí spolu, krůček po krůčku a vztah se upevňuje.Není nic krásnějšího ,, keď sa dva milujú..."
..ST..
06.05.2020 22:21:20 | Jaruška
Taky se mi moc líbí. Stavět vztah na důvěře, to považuji za hodně důležité.
06.05.2020 18:37:00 | Donne
Ďakujem, že Ste dali básni šancu a som šťastný z toho, že s ňou súhlasíte :)
08.05.2020 15:05:48 | Dávid
Ano je to nádherné kouzlo a moc ráda jsem báseň četla, kdo vnímá a cítí lasku i duši..nejen ženu, i žena muže..vždy ty hodnoty vztahu a lásky jsou nejvíc. ;-) "ST"
06.05.2020 08:14:44 | jenommarie