ve vzduchu je cítit jaro
ale já necítím nic
přes roušku toho moc cítit nejde
obzvlášť když mám v sobě prázdno
na nádraží přijíždí další vlak zapadá slunce
a nebe se zbarvilo
do známého
růžového odstínu
světla lamp svítí
a to je všechno co vidím
přes mlhu v mojí hlavě
podávám ti ruku
ale je moc daleko
moc daleko od tebe
jdu si lehnout se stejnými myšlenkami jako včera
a tak zase nemůžu usnout