Čtyři stěny. Jedno okno.
Ne moc pěkná vyhlídka.
– Prádlo mi tam venku zmoklo
a dovnitř mi zatýká!
Čtyři stěny. Jedny dveře.
A za nimi – nádvoří.
Jedovaté jsou tam keře
a uvnitř zas
vyhořím…
parádní text tleskám teda opět dnes žeň ani kosu nemám a daří se :)
10.05.2020 16:22:36 | xoxoxo
Prázdno a sychravo bývá tam uvnitř
..zkus na tu stěnu dát obraz duhy.
Možná že nápad je trochu hloupý,
když to však nezkusíš, zkrátka..nevíš ;-) "ST"
07.05.2020 17:04:11 | jenommarie