A slunce jako ze zlata, kazde rano vyjde znovu... Jeste ze ma diru v krovu:-) Kam by potom slunce zlate, na mlata? Zda se v mziku chata s dirou bohata. Petre, ciste jak studanka, prosta krasa, jednoduchost, tot bohatstvi.
13.05.2020 22:23:25 | Vivien
Připojuji se, velmi krásně napsáno! Jako bych měla ten obraz před očima ;-)
10.05.2020 18:42:52 | Majda
To je krásné, čisté a moc se mi to líbí Petře;-) "ST"
08.05.2020 10:09:30 | jenommarie