Noc a den
Venku je tma tmoucí
Slyším tvé srdce tlouci
Do ticha noci
Do ticha noci
Přešla noc, zrodil se den
chceme na lepší zítřky věřit
Rádoby přátel je moc, jen ty jsi jeden
Ten, kterému se mohu svěřit
Zklamat se v člověku, je tak snadné
Nechat druhého ležet, když spadne
V noci a nebo ve dne
Milovaný člověk tě zvedne
A poletí s tebou dnem i nocí.
Venku je tma tmoucí
Slyším tvé srdce tlouci
Do ticha noci
Do ticha noci
Přečteno 193x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Helen Zaurak, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (2)