Opuštěný obchod
Anotace: O opuštěném krámku
Zbyl tu opuštěný obchůdek
jenž patřil starší dámě
vedl do něj malý schůdek
spousty věcí bylo v krámě
Ta paní odešla do důchodu
když čas jí postříbřil vlas
musela vzdát se obchodu
a už nadešel penze čas
Ten opuštěný obchod chátrá
dlouhá léta zůstal bez dechu
prázdná zůstala obě patra
a skončila doba velkého spěchu
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Majda, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)