Áno ja viem že si najlepší
a že sa len veziem pri tvojej ri*i
áno si najmúdrejší,
a ja ako chytré hodinky
ktoré práve stratili posledné percento z baterky
kráľ celého sveta si predsa ty
tak prečo teraz utekáš za nami
keď si nás predtým odháňal
áno niečo sme dokázali
nie je to veľa ale viac ako sme chceli
vtedy keď si na nás pozeral zvrchu
ach, riadne ste nás rozosmiali
keď ste chceli pre zmenu
aby ste sa vy nám zaľúbili
Čo sa zmenilo od školy?
zmenilo sa toho veľa
u nás- a čo u teba a tvojej bandy
ktorá urážala, ponižovala a robila srandy
na náš účet
a vytvoríme toho ešte za pohorie
lebo sme spolu a nie každý len za seba
láska hýbe svetom a som vďačný že aj moje srdce to vie
vy ste mu nedovolili dohorieť
keď som už nemal silu do toho ohňa prikladať
a to vám nikdy nezabudnem
Hej ty!
Môžeš urážať- ja to zvládnem
som vďačný aj za hejty
Hej ty!
Nenávisť ma už neťaží- tak poď
kus tej cesty so mnou ubehni
a možno zistíme
že máme niečo spoločné
sú to už roky
možno si dostal rozum
vtedy chýbal aj mne
nikdy som nebol dokonalý
a nikdy ani nebudem
ale dúfam že si sa posunul vpred
a že už neubližuješ ako vred
prajem ti nech sa darí
a že keď sa znova stretneme, zabudneme
na spory, ktoré vládli keď sme boli malí...
Krásné. :)
16.05.2020 23:02:10 | Lady_Mucik01
Nikdo nejsme dokonalí a Ty jsi to Davi pěkně vyjádřil. ..ST..
16.05.2020 22:56:13 | Jaruška