Vítr se do oken opírá
a cpe se skrze dřevěné rámy.
Pomalu se dovnitř prodírá
vzduch z vůní slámy.
To tam někde za zdí
za tou s ostnatými dráty,
pozdní pole stroje brázdí.
Již ani nevím po kolikátý.
Postrádám smysl žití.
Jsem jako rozbitá okenní tabule.
Jak pes krutě bitý.
Mluvím o sobě v době minulé.
Bez života, bez elánu
Rychle přibývající šediny.
Srdce jako z porcelánu.
Pokrývají praskliny.
Lávka přes řeku rozbitá.
Já proti proudu plavou..
Vtéká do špatného koryta
ke špatnému splavu.
Jak zvláštně se mi tohle píše.
Jak divně tohohle asi zní .
Slova z téhle říše.
Psány za vysokou zdí..
i vysoké zdi se dají zbořit jinak píšeš stylem který je mi dost blízký
21.06.2020 20:49:53 | xoxoxo