Myslia si ako nám bránia...
Ale tými prekážkami
nás len cvičia
preto silnieme
silnieme
a silnieme
stále viac
my nemáme čas na pomstu
tú energiu chceme venovať
rozvoju našej súčasnosti,
dnešnému dňu
lebo ten rozhoduje
o našej budúcnosti
rozhodujeme o nej my
v žiadnom prípade nie ony
aj keď si to radi namýšľajú
preto sa zakrpaťujú
kým naše sily narastajú
chcú ťa zastaviť
čím bližšie si
a si šťastnejší
možno chcú aby si bol šťastný
ale nie viac ako ony
chcú ťa zastaviť
lebo vidia tvoj progres
zmenu myslenia- tvoj vlastný dres
a z toho majú strach
lebo ony to ani neskúsili
a chcú aby sme aj my zabudli
chcú ťa zastaviť
a keď cítiš že sa im to darí
spomeň si ako chceš žiť
a vedz že sa to opäť spraví
neexistujú praví a ľaví
v nás žijeme len my
tak si poďme plniť tie naše sny
Cítia zlosť a neschopnosť
ktorú si len vsugerovali
lebo si predstavovali
že všetko je zložité
ale prečo komplikovať
to čo môže byť jednoduché
trávia nás, trávia
v zápale zlosti si myslia
ako nám bránia
a bránia
len sebe rásť
prekonajme ich pascičky
a odrazu nám začnú podávať pacičky
možno skončí sa toto ich trávenie
ďakujem ale trávu nie
zmenil som sa a každý
kto ma poznal predtým to vie
a ja len dúfam že k lepšiemu
aj keď som sa nevyhol novým chybám
priatelia prosím nie pre strach a pomstu
ale pre lásku a šťastie žite
niečo sa zmenilo a začal som milovať život
a všetky jeho chute
Davi ano, život je krásný a i když někdy uděláme chybu, je důležité si ji uvědomit a pokud je to možné, neopakovat ji .-) Tvá báseň je velmi pěkná a dík Ti patří i za odvahu, že jsi se ,, otevřel." A hlavně, že jsi pochopil smysl Života.Přeji Ti Davi jen vše dobré a miluj svůj Život dále.Vždyť je jen a jen Tvůj. ..ST..
18.05.2020 22:18:02 | Jaruška
Ďakujem a vážim si tvoje slová Jaruš :) tiež ti želám nádherný a milovaný život :)
19.05.2020 18:36:59 | Dávid