Anotace: .
Vyfoť si mou myslslunečním foťákemPostavím se jako květina v paprscích..
Vyfoť si mou myslvysvobodíš mě z jezera ohněDozvíš se pravdu...Proskočím slunečním paprskem..
momentka...
Obrázek mysli je určitě zajímavá momentka
19.05.2020 06:14:32 | petrzal
Lovec ve skrytu anonymity uloví pravdu, která se nestihne přetvařovat*
19.05.2020 01:23:10 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?