Otázky v očích
Anotace: Báseň o lidském bádání
V očích spousty otázek
na které neznám odpověď
jsou krásné jako obrázek
jsem meč a ty rukojeť
Právo máš se ptát
ale otázky stejně zůstanou ti
a nebojím se tě zeptat,
proč se ti vlásky kroutí ?
Otázky čtu v tvých očích
každá odpověď je však jiná
proč zelené louky na úbočích,
rostou, jak na horách lavina
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Isla, jenommarie, Frr, Marten
Komentáře (7)
Komentujících (4)