Ideme si to svoje
aj keď to nie je ten smer ktorý je práve v móde
ideme si to svoje
a dúfame že to aspoň niekomu pomôže
ideme si to svoje
pre tých ktorí sa chcú trochu zamýšľať
naozaj si prajem
aby som ti mohol tú pomocnú ruku dať
tento smer, Bože kvôli ľuďom to je raj!
Ideme po svojom
robme to po svojom
tak ako chceme nie je vždy tak ako vieme
často krát po novom
v neznámych vodách sa plaviť učíme
mapujeme zákutia nových ostrovov
kde nie sú ľudia tam to žije
v pokoji a mieri vládne harmónia
ale naučme sa správať
a tá krása sa nám prestane báť ukázať
Choď si po svojom
keď chceš víriť vody
my nejdeme na vlnách odbojov
chceme šíriť radosť aj vtedy
keď sa žezla chytajú ťažšie časy
preto ideme po svojom
že len na polovicu? Ale čosi
a kto si
keď súdiš ostatných
kto si?
Robte to po svojom
a bežte si svojou cestou
lebo je tu len pre vás
len pre vás, viete? A vy na to máte
keď to zvládli ony
zvládneme to aj my
naozaj sorry
nejde o to že by som nechcel byť s vami
len sa mi nepáči predstava
že by som mal ísť za vašimi, za vašimi snami
robme to po svojom
a dokážeme veľké veci
ale musíme byť trpezliví
lebo tie veľké veci sú poskladané z maličkostí...
Trpělivosti se učíme stále, ta nám vždy povolí...jako okénko pro vyvětrání...a vzduch si pouštět dle svého..hlavně dýchat a jít si v sobě jistých ;-) "ST" Opět báseň o cestě vpřed a sebevědomí.
22.05.2020 23:54:48 | jenommarie