Ach, ten tichý zvuk
keď sa zošuchne blúzka
na chladnú dlážku
a splanie tá vzrušujúca túžba
bosí a skoro nahí
pozeráš na mňa
a ja na teba
striedmo
vždy do iného oka
nie už nebude chladno,
už nám nebude chladno
tiché vzdychy
zimný vzduch a otvorené okno
teplý dych na krku
čas sa niekam pominul- už je to jedno
vo chvejúcich očiach vidno
výnimočný okamih
dotknem sa ťa letmo
dlaňami prechádzam od ramien
po tvojej hebkej pokožke
pozrieš mi hlboko do očí
sme len na začiatku ale už teraz je to krásne...
Prečo komplikovať
čo môže byť jednoduché
nerozumiem ti ale kto to vie?
snažím sa zo všetkých síl
aby si bola najšťastnejšia
aj keď sa to niekedy rýchlo zrúti
vytvorme si spoločný raj- ja tam chcem ťa
ty kráľovná a ja padlý kráľ
kedysi len o teba stál
Ach tie časy nevinné
túžba stále horí
ale dôvera niekam pominie...
Ten pocit moci
je prchavý ako chloroform
vypadli sme von
a hudbu z baru zanechali za sebou
vášeň nocou vábenou
už si chcem pamätať mená
a nie stať sa bábkou stratenou
celá noc zostala slepá a nemá
so mnou to už nič spoločné
okrem minulosti nemá
pretože ma nebaví
a už mi to za to nestojí
budiť sa stále vedľa ľudí
ktorých nepoznám
buď sa z chlapca stane muž
alebo sa zakrpatí a zostane hlúpy
keď nevieš povedať nič inteligentné
tak radšej čuš
prepáčte prosím že som odchádzal
mrzí ma to, preto toto je pre každú zranenú dušu
nechcel som byť zlý len som sa hrozne bál
a aj keď neexistuje dostatočne ospravedlnenie
vybehnem do dažďa a snáď už poučený
budem naposledy naháňať vytriezvenie
rozhodně buď svůj..když se naučíš říkat né a včas půjdeš po svých..svojí cestou. Někdy je to těžké. Pamatuji si doby, kdy na mě koukali divně, když jsem si nepřiťukla..to ale není kamarádství..snadné je hecovat..každý si musí určit své hranice. Hlavně dej na své pocity. ;-)*
24.05.2020 21:20:30 | jenommarie