Nejak sa to stalo
čo horelo horieť prestalo
Nejak sa to stále deje
čo zhaslo zbĺklo ako Pompeje
ako fénix
z popola
vstal ten istý hriešnik
spustite tie narážky
keď prší netreba mi dáždnik
A nejak sa to diať
stále bude
stačí si len priať,
nesedieť na zadku
a pracovať
aby sa to mohlo začať plniť
len prosím, nechcite to siliť
niekedy aj starý rým
dokáže rezonovať s tým
na čom nám záleží
Sú to procesy
nie asi
ale naozaj
nemusíme chápať
kto naozaj verí
naučí sa lietať
a tancovať s motýľmi
pokojne sa snaž zhodiť ma
nejak sa to vráti mi
lebo to svetlo na cestu svieti mi
čím väčšej tme blúdim
tým viac ho vidím žiariť
snáď pochopíte že som vás nechcel uraziť
robil som to pre seba- aby sme mne začalo dariť
nechcel som raniť
tých ktorí neverili že to môže dokázať
aj niekto ako ja
nejak sa to stalo a ani neviem ako
začala stúpať naša hra...
venované každému, kto sa niekomu posmieval
Jít s hlavou vztyčenou, s vírou v sama sebe...a tancovat s motýli :-) Moc hezké, milý Davide!
06.06.2020 17:33:15 | Majda
Kdo zná tě dobře, těm vysvětlovat netřeba.
Jen kráčej svou cestou dál a radost ze života si nenech brát.
Kdo směje se druhým ...ten nic obvykle neumí. ;-) "ST"
26.05.2020 08:51:11 | jenommarie