Mít sny je hezké, jen je uskutečnit a nenechat se odradit :) pěkná
28.05.2020 11:40:24 | Isla
Ano je to těžké, bohužel.
Ještě k tomuv dnešní době kdy se každý žene za kariérou.
Je třeba mít vidinu a té se držet, každý den si připomínat co chci od života a konat.
Jinak děkuji
04.06.2020 01:23:35 | Pnick
Líbí se mi - sice si myslím že na dně může být ještě bahno a i tam se dá klesnout, nesouhlasím s tím že vše je jenom v hlavě, ale i s tou dávkou naivity a odhodlání je to příjemné počtení.
28.05.2020 09:13:08 | petrzal
Vítej na Literu a tato tvá první je pěkná, hlavně o sebevědomí a hezky psaná. "ST" ;-)
27.05.2020 21:28:15 | jenommarie