Kdo nebojí se bolesti,
jistě si cestu proklestí
houštinou keřů růžových.
A získá pak princeznin smích.
Kdo nebojí se bolesti,
nepřijde nikdy na scestí,
půjde rovně děj se co děj,
získá, co mu pak záviděj.
Však kdo se bojí bolesti,
nemůže doufat ve štěstí,
sotva kdy kdo tu moudrost změní:
štěstí je větší po trápení....
To je pravda..a někdy je zkrátka té bolesti až až..;-) PĚKNÉ od tebe
29.05.2020 10:42:54 | jenommarie