Snažím sa o návrat tam, kde som stál
kedysi, dávno
začať tam, kde som v ten deň prestal,
zaplniť to prázdno
v sebe, vo svojom vnútri
mrznem, mrznem v januárovom vetre
stíchni, neveriacky hlas vo mne, stíchni!!
Neplánujem sa vzdať, to nech svet vie!
Snažím sa o návrat na miesto
kde si ma nechala samého
bolo ťažké vidieť ťa odchádzať, zniesť to
chcem prehovoriť ale stále mám tvár nemého
vzala si so sebou všetky slová, všetko šťastie
a nechala si mi na starosť bolesť s ktorou
si neviem dať rady, pocit mám že rastie
neviem čo prišlo po šťastí, v srdci si bola vždy prvou...
Stalo sa toho mnoho
za posledné dni
stalo sa toho mnoho
vstávam keď slušný človek ešte spí
a idem spať keď sa vstáva
smútok strieda šťastie
už nie som rovnaký ako pred rokmi
ten Dávid sa nevráti- viac nie
už chápem že zo zlých môže byť dobrý
a z dobrých zlý
stalo sa toho mnoho
a ja potrebujem asi
aspoň chvíľu odpočinku od toho...
Snažím sa o návrat tam,
kde sa bojím zostať sám
snažím sa o návrat tam,
kde si odvahu prisahám
a vždy na kolená padám
zronený si dávam slovo
že vydržím, vstanem
ja sa chcem smiať!!
Do toho dňa kedy dýchať prestanem,
sa chcem smiať,
a pri milovaných stáť
Nevládzem,
chyťme sa za ruku
jedného dňa vstanem, viem
a pocítim lásku, i mravce v bruchu
Šťastie...
Neviem či to bude tým,
ale ja sa vrátim
a keď sa vrátim, budem to ja!!
Žiadna imitácia...
Davi jsi sám sebou a to je na Tobě to nejdůležitější.
Tvé místečko, které je srdci nejmilejší máš a vracej se tam co nejčastěji.
Krásná báseň...ST..
07.06.2020 22:19:08 | Jaruška
Vyvíjíme se a rosteme..na cestě hledání mnohé nám ukáže..i když si myslíme, že nás už nikam nezavede..tak stále kráčíme. ;-) "ST" moc hezky napsané Davide..zase tvá "zpověď" v dobrém slova smyslu
30.05.2020 00:41:25 | jenommarie