Kopretiny
To v lukách ,když vykvetou
hlavičky kopretin..
Zašumí vítr z vysokých trav ..
To nebe plné polštářů z mraků
a pod ním trošku stín..
Květen už končí
Však ..
dál slunce hřeje i tak..
To v lukách ,když vykvetou
a zvoní
Tou vůní co jen kopretina má..
A k večeru své hlavy nakloní..
S ranním sluncem zas rozkvétá ..
Přečteno 222x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Marten, jenommarie, Emily Říhová, Isla, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)