Dnes
jako tanečník s fiží
Tato noc měšec zatíží
Třeste se panenky
žárlete samci
nektar upíjím ze sklenky
s aristokratickou elegancí
Starosti týdne
schované do pytlů pod očima
u panovnic audience bídné
v samotě srdce divočina
A pan Nic despota večerů
probojovaných vozovou hradbou k hradu
Hostinský !
Nejlepší rum všem kamarádům !
Jenom ta jitra
těm neutečeš
komtesa tě vykopne
v hlavě zmije myš
v pravdě lež
přinášíš si do nového dne
poznatek situace
znalec doby
Ora pro nobis
do práce
kafe aktovka mobil
A co pohřbil středověk
zanechals v renesanci
Třeste se panenky
žárlete samci
člověk člověk člověk..
.
.
Přečteno 196x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Martinecka23, jenommarie, Marten, vojtěška, Isla, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)