Sedím tu na baru
v sobě pár panáků
a v srdci už nic není
V ruce mám kytaru
akordy ve vaku
skončilo představení
Bylas tu, odešlas
není proč hrát už víc
opona zatažená
No a co, vem to ďas
vyrazím do ulic
když noc je unavená
Pojď ke mně, třeba ty
jmeno mi neříkej
líbej mě k zapomnění
Do trávy, na šaty...
Zašeptaš: "Ještě hrej!"
Snad blíž jsem k rozednění
Kytary tóny, její zvuk
a kytarista pěkný kluk
s hlasem, který podmaní
nejednu dívku získá
i když je tu zklamání
a po jiné se STýská...
31.05.2020 19:05:25 | Kapka
Kytarista zazpívá
a zahraje tu píseň..o lásce,
vždyť stačí mu pár tónů naladit,
ten ví jak duši dívek, pohladit.;-) "ST" pěkná
31.05.2020 17:07:35 | jenommarie