Na verandě
Anotace: o příhodě na venkovské verandě
Na verandě,když den končívá
stařec v houpacím křesle,
každé odpoledne tam odpočívá
a tváří se přitom sklesle
Na staré plotně mléko vaří
z hrnečku se zápach line
lehký spánek mají lidé staří
dlouho si proto neodpočine
Stařík v houpacím křesle dřímá
na plotně vře kastrol s mlékem
probuzen náhle těká očima
a do kuchyně beží s úlekem
Pod střechou staré verandy
sedával stařík celá léta
z dýmky bafal ze srandy
a šedý popel z ní odlétá
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Pétík, Jeněcovevzduchukrásného, praetorian, Isla
Komentáře (4)
Komentujících (3)