jsou chvíle kdy ustanou slova
písně
kdy k vám jakoby z dáli
a přeci tak blízce
promlouvají
úsměv a výraz jedněch očí
jsou chvíle kdy ustanou
i písně ptačí
kdy pramen promlouvá
k lidské duši
jednou spolu znovu
na věčnosti
Krásné chvíle. ;-)* "ST"
03.06.2020 16:22:00 | jenommarie