Věřím, že sny
nejsou jen virtuální
věčné jsou dny
touhou po poznání
Jiskřička doutná
někde v podvědomí
vteřina pouhá
píšeš příběh nový
Svůj život tvořím
není to náhoda
překážky bořím
myšlence podobu dám
...
Hledím do ohně
spojená s přírodou
šťastná jak dítě
pod hvězdnou oblohou
Já také věřím.. za některými sny je cesta těžší a proto si jich i člověk více váží. :-) "ST" Moc hezká báseň Vlnko
04.06.2020 10:09:42 | jenommarie