Pěknej sobec
Pohled na sebe nese sen
Rozpíná křídla
Pod ty já se schovám,
vpravdě pohledu na mě
se zcela vyhýbám
Abych nikdy nezřela tu
nedokonalost dusící jistotu,
že jen závist mě pohání
všechny okolo mě odhání
a k tomu faleš a nepravdu,
že jen já vím opravdu,
za co že je správný žít
...spíš se mi chce ze mě teď blít :D
sobec jsem a sobec budu
snad už tady jednou nebudu
slepá jako patrola
jsem tady zas za vola
A přitom zčásti nevinně,
může za to že jsem svině.
Snaha bezbřehá mě měla vysvobodit,
leda prd, nestojí to za nic.
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)