ROUŠKY, KAM SE PODÍVÁŠ
Nadechnout se můžem´ znova
k lítosti všech funebráků,
jimž konec blízko se už zdál!
Mnohý občan však se chová
jak Cyrano z Bergeracu:
Svou roušku odhazuji v dál!
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Donne, jenommarie, Emily Říhová, Isla
Komentáře (1)
Komentujících (1)