po takej dlhej dobe
ešte
si tam
stojíš znovu oproti mne
a pozeráš na mňa
a ja pozerám striedavo
na teba
na zem
na teba
na strop
na tvoje ruky
blízko mojej túžby
na minulosť
ktorá sa opakuje
toto všetko
sa už stalo
záblesky v očiach
vyjadrené za zatvorenými dverami
zbabelé úteky
moja naivita
tvoja suverenita
ľahostajnosť
depresie
pokusy o samovraždy
dni
búrky
týždne
alkohol
mesiac
samé dno
toto všetko sa už stalo
a opakuje sa
od znova
vždy sa keď vrátiš
keď ťa už nečakám
vždy sa vrátiš
keď ťa už nečakám
aby som ťa mohla znovu
stratiť
.
Nevím proč,ale připomnělo mi to jednu písničku: https://www.youtube.com/watch?v=ogv284C4W30
29.08.2020 18:32:06 | odnikud
Jo to oni umí
..když už člověk se snaží jít jinak.
Tak se zaleknou..
Ta mužská nerozhodnost bolí.. "ST" ;-)
06.06.2020 11:53:44 | jenommarie