Krajan
Anotace: O návratu ke kořenům
Po letech přišel do vsi
ze světa moudrý krajan
prošel rynkem, poli, ovsy
unaven, šel rovnou do hajan
Vyprávěl krajan o světě
kde tuze těžké žití
nemohl shrnout ve větě
kde lidé jsou zpití
Zde v rodné vesnici
má klid od městského ruchu
zde žádný živel běsnící
jen úsměv od ucha k uchu
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Pétík, Majda, Xardas, Emily Říhová, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)