Oba svobodní
Kamarádi, co spolu kalili a občas souložili
tak jednoduše a povrchně
ve víru euforie mládí a naivity
kdy snoubí se kocoviny krásných ztrát
studentských let na koleji.
A pak ZAČALI ZRÁT a vědomí uctívat
Čas - hodnot lásky vnímání
ukázal jim oběma skutečný život
a probudila se v obou ryzost lidství
láska, cit, úcta a pokora
Nikdo neví, jaká energie je tehdy spojovala
svou osudovost měli sami v sobě v moci.
Možná i v nikoho dalšího nevěřili.
….však časem toho docílili…
Že je vše o lidech a charakteru.
Proto spolu byli celý život.