.
Zvony ve vodě neodbíjí čas
často na ně myslím
jak je nevidím
jak je neslyším
Třeba byly na stole
v kapce po oroseném pivu
který jsem otřel při
kvapném odchodu
na honu za zvonivou vodou
--
A možná je voda krev
a zvonem srdce
Dnes bylo nebe bez barev
A teď si zkus být
letcem !
.
.