Dobrou noc
Dnes jsi u své ženy
Přes tisíce střech vzdálený..
Odmítám jít spát bez tvých slov
Sama po cestách spálených ...
Dnes je noc zvláštně černá
pár slov..že ozveš se mi.
Je půlnoc ..aspoň ta je věrná..
Neopustí nikdy zemi..
Dnes já už nepočkám
Půjdu spát bez slov tvých
Je po půlnoci..blíže k ránu
Noc má kapky na očích .
Přečteno 242x
Tipy 15
Poslední tipující: Laika, Donne, Emily Říhová, jenommarie, vlnka, jitoush, Kapka, praetorian, Iva Husárková, Tomcat, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)