V pnutí je tolik napětí
udržet na uzdě toužení
V tichu je tolik klidu
otevřít duši míru
V obou je naše identita
přichází ta, kam mysl utíká
Pěkně jsi to napsala milá Vlnko.
Pěkný večer a ještě pěknější dny .-)
27.08.2020 22:30:08 | Jaruška
Moc hezké,
a některá ta pnutí i toužení
zkrátka spěje k nevyhnutelnému
sblížení. ;-) "ST"
10.06.2020 11:43:07 | jenommarie