Šiškoví je příšerný slovo, ale text jako celek stojí za povšimnutí. Melodii bych rozbil, třeba poslední verš je přetažený, zní to falešně, není to česky, jestli mi rozumíš (který si ani s láskou/nikdy nešeptá by pro mě bylo nejen příjemnější při čtení nahlas, ale dával by mi větší pocit tečky). Napadlo mě, jestli by do textu víc nepasoval motiv jehličí než šišek, když vezmu v potaz následné bodání a opadání.
Opět jen moje dojmy z mého rychlého čtení, nic vážného.
13.06.2020 16:09:30 | MLADÝ BÁSNÍK
Některé věci nelze zahojit,
jsou uvnitř navždy..
však neživit si v sobě nenávist,
i když to k tomu svádí. ;-) *ST
13.06.2020 13:46:14 | jenommarie