Spavé verše
Anotace: Báseň na motivy básně Jana Nohy ( Kam kdo chodí spát)
Déšť usnul v oblacích
slunce spí od večera
jsem z toho v rozpacích,
když luna spadla do jezera
Vítr spí v korunách stromů
ptáček usnul na haluzi,
jen lidé chodí spát domů,
bez zbytečných diskuzí
Včela usnula v úlu
vosa zase v báni
kdo nespí,má smůlu
a nezbaví se zívání
Nota usnula v osnovách
houslový klíč spí na lince
stočený do klubíčka ve snách,
se vrací zpátky k mamince
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Majda, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
Komentáře (9)
Komentujících (5)