chi ...:-) to je milé přání..dýchla na mě vzpomínka..stůl v závodní jídelně..na stole žlutá sodovka a dva erární chlebíčky..a pro každou karafiát..Škoda že se už moc neslaví..co já pamatuji vždycky se na oslavách nejvíc rozšoupli chlapi...zas to pravda stmelilo kolektiv ..když člověk jednou za rok viděl svého důstojného šéfa jak ho náměstek vede za kravatu a on na čtyřech dělá :"haf haf hafinky .."stálo to za to!
07.03.2007 21:55:00 | Nút
..krásné přání..tak místo tanečku..jen velký dík..a jednu stovečku.. :-)))
07.03.2007 20:10:00 | isisleo
Moc děkuji za přání.Jsi jako první.Zítra,jdu na MDŽ na kulturák,byvá tam hezký program-už se těším.Ale budou už druzí,až po tobě.Ještě jednou dík.Na MDM oplatím.
07.03.2007 19:42:00 | s.e.n