Dnešní letní odpoledne
po nedělním obědu
vybral jsem se s mojí milou
na procházku, do lesíčka, k posedu.
U posedu na paloučku
bydlí hříbků rodinka
i když hrají schovávanou
my je najdem raz a dva.
Radost z hříbku letní bouře
nám zkazila převelice,
a my s mojí milovanou
zmokli jsme jak dvě slepice.
.. no ale výsledek úžasný :-)
15.06.2020 09:58:12 | Vivien
Vivien, děkuji za navštívení, jo je úžasný, a dnes sme byli dozbírat co jsme včera kvůli bouřce nestihli. ;-)
15.06.2020 20:55:35 | Tomcat