Anotace: Jak se říká, čas rány zahojí, přesto tam někde, hluboko v našich srdcích, čas od času tato jizva opravdu zabolí.
Bolí to vždy, i když je to nechtěné, težko se rozhoduje ano či ne, a ještě víc bolí když stratí to chtěné, vysněné, to nepřebolí nikdy.
17.06.2020 08:25:28 | Tomcat
To máte pravdu, je to již pár let. Mám dnes dva zdravé syny, které jsem brala a betu, jako dar. Dokonce mám už i vnučku. Tenkrát jsem byla do potratu dohnana uzem, kterého jsem milovala i vlastní matkou. Nikdy jim to nezapomenu. Přesto, že to dnes beru tak, že to muselo být. A věřte, že to moc bolí celý život. A bude navždy bolet.
17.06.2020 22:31:20 | Denda234
To je velmi bolestivé a myslím si, že nikdy nepřebolí.
Napsala jste/jsi to velmi citlivě. Já to prožívala se snachou, naštěstí mám
dva krásné vnoučky, za které jsem ráda.
Ráda jsem dala ..ST..
16.06.2020 23:06:13 | Jaruška
Jedno z nejtěžších životních rozhodnutí...
15.06.2020 14:02:13 | Emily Říhová
Ano,je to dost těžké rozhodnutí. Zvláště, když jste mladá a na vše úplně sama. Rodina i partner, kterému jste věřila, se k vám otočí zády. Je to již spousty let. Dnes mám dva krásné, zdravé syny. Dokonce i vnučku. Jsou pro mě něco jako dar od boha. Přesto nikdy nezapomenu. Vždy to bude bolet.
16.06.2020 20:04:38 | Denda234