Anotace: ...tedy nad zem jen trochu :-)
Já už déle vím
že moc nechybím
sebe objevím
víc už neslíbím
se vám
Já se nehněvám
jen se užívám
do žil nalévám
sen co sníván
být může
Nad sny krouže
myšlenkobouře
po klidu touže
dojde ke vzpouře
mojí
A to mě spojí
touhu zhojí
v novém boji
lépe ustojím
život