Musím dál
Anotace: Nový začátek, nový život...
Život minulý,
Život...
Život pohromy.
Bolest, pláč, stesk...
Neuvěřitelný kulový blesk.
Teď jediné vím,
že říkat jen smím :
"ne, už prosím ne! "
Ruce se chvějí, srdce bije dál.
Bolest pálí, jako ďas!
Co přijde , když minuty nám sype čas!?
Ano...
Chci se vrátit k dětským hrám.
S tebou má lásko,
vše od začátku,
nový život začne nám.
Já musím...
Opět vstát a jít dál.
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková, Tomcat, Emily Říhová
Komentáře (6)
Komentujících (4)