Žijeme odlišné životy!?
Anotace: Na konci každé věty, je i tak stejná tečka .
Žijeme odlišné životy v tomhle světě
K jeho konci,se trním prodíráme
Čekáme na tečku v různě dlouhé větě
A krásy bytí,mnohdy předstíráme
Žijeme odlišné životy,hrajeme falešné hry
Honbou za klenoty bezcených hodnot
Druzí za nás žijí naše sny
Záměrně přehlížíme systémový podvod
Žijeme odlišné životy,psané vlastními větami
Dávno jsme sešli z vyznačených tras
Peklo nás láká dlážděnými cestami
Hlásáme dokonalost svých vlastních ras
Žijeme odlišné životy,přitom směřujeme stejným směrem
S jinými názory,se kolem krku utahuje smyčka
Píšeme různé scénáře,však jediným perem
Na konci každé věty, je i tak stejná tečka .
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, Frr, Iva Husárková, Donne, Tomcat, praetorian
Komentáře (3)
Komentujících (3)