Postavit se ve snaze marné.
Kdy poslední naděje uvadá
Jsem pořád a stále ne dně.
Jak opilec,
v blátě brada.
Mé sny se o zem tříští.
To rázem deštěm omyté.
Neumím hrát na zdejším hřišti,
jenž je falší a špínou pokryté
i hřiště se časem mění proto furt existujem a já si otvírám láhev barikovanýho tak na zdraví s lepším manšaftem už jsem si pořídila šortky :)
21.06.2020 20:47:39 | xoxoxo
Někdy je to těžké, ale naděje jsou vždy. Alokoholové sny..nic nevyřeší. ;-) *ST
Hlavu vzhůru, bude líp.
20.06.2020 09:01:09 | jenommarie