Triko černé či zelené obléct?
Kotě zrzavé nebo mourovaté odnést?
Rozhoduje se každý bez vlastní vůle,
pomáhá i zrazuje okolí své formule.
Má člověk pracovat a živit si plíce
nebo studovat a poznat život více?
Které jídlo vybere si žaludek?
Jaké naopak zvolí si srdce?
Snadno pokládá se otázka, ta těžko odpoví.
Zeptat se vědmy, správnou volbu ať napoví.