Anotace: Spránný limerick je nemravný, ale záleží jak moc. Tohle je, myslím, ještě celkem přijatelný.
Pozvala jsem Ivana,
aby zůstal do rána.
A co vám mám vyprávět...
Už je se mnou třicet let.
20.06.2020 19:56:06 | danaska
Miloval jsem Táničku
daroval ji růžičku,
růže se ji moc líbila
vášnivě mne políbila,
vlepila mi hubičku. :-)ST
20.06.2020 19:28:30 | Tomcat
Do lesa pozval jsem Janičku
A pak jí chtěl sahat na *****
Ruce teď Janiny
Působí modřiny
Neboť má karate v malíčku:)
20.06.2020 16:33:47 | R.K.
Zdenka neví o Rence,
Renka neví o Zdence,
na mladí zavzpomínat,
nic jiného nevnímat. :-D *ST
20.06.2020 14:27:49 | jenommarie