po noci přestalo se kolébat
a ranní nebe jako dítě pláče
jeho odlesk tváře slepilo zem
a ustlaný dech jde do plic probuzeným
tak ustlaný
že ani koruny bez králů se nepohnou
obehnané listovím
tak ustlaný a bez kolébání
že i my bychom chtěli křičet
křičet s neštěstím
že nahoru se nepláče
a že pod námi už uši nejsou
aby naslouchaly