Každý má své břímě,
Které sebou vlečem.
Však nejsem svině,
proč jsem tedy terčem?
Odrážet se mi ale daří
dlouhé ostré hroty.
Jsem sice Jiří, k
I dyž nejsem svatý
Každý občas pro jiné terčem se stává
a každý občas jiné terče vyhledává
V tom nikdo nejsme svatí... ;)
22.06.2020 07:54:23 | Emily Říhová