Všechno hyne
Anotace: o pomíjivosti života
Všechno na světe hyne
lísteček, čmelák, lid
vše se zemí splyne
přejme uhynulým klid
Strom,tráva v jeseni
pozlatí se,zakrátko zhynou
takový je koloběh každodenní
nakonec se smísí s hlínou
Jen kámen, co hodíš
do vody chladné
jediný nezhyne,to víš
nebude už žití žádné
Na hladině slábnou kola
od člověka, jenž vodu víří
naposled ještě jednou volá
než definitivně k uhynutí míří
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie, Isla, Emily Říhová, Kapka, Frr, Guldrun
Komentáře (2)
Komentujících (2)