ano, tak jak říkáte, je to jen takovej povzdech stárnoucího chlapa v tom duchu, co říká isla ... :) a děkuju za návštěvy ...
26.06.2020 15:54:14 | praetorian
Jjo mladí a stáří. Na druhou stranu starší by už věděl ale.. A mladý to může ale ještě nevidí. :) pravdivý to je praetoriáne :)
26.06.2020 11:37:05 | Isla