Jak chápat slova vyslovená,
když srdce (či ego) poranila?
Hořkost spolknout, za ruce se vzít
poslechnout lásku a nechat ji zvítězit.
... jen to často vyžaduje hodně sil, přeji ať je v sobě naleznete :)
26.06.2020 13:54:55 | Emily Říhová
Některá slova by měla zůstat uzamčena...
jen rány způsobí.
Přeji ti ať přejde to neklidné období. *ST ;-)
26.06.2020 09:35:51 | jenommarie